opruimen? - Reisverslag uit Leiden, Nederland van Elke Krekels - WaarBenJij.nu opruimen? - Reisverslag uit Leiden, Nederland van Elke Krekels - WaarBenJij.nu

opruimen?

Door: Elke

Blijf op de hoogte en volg Elke

11 Augustus 2005 | Nederland, Leiden

Je zou het haast niet geloven, maar de bijgevoegde foto's geven een impressie van het opruimproces zoals zich dat op dit moment in mijn Leidsche kamer afspeelt. Een proces dat in alle eerlijkheid behoorlijk tegen valt. Het is werkelijk ongelofelijk hoeveel spullen je op 15 m2 kunt verzamelen. Ik heb al heel wat weggooi-sessies achter de rug, maar er lijkt geen einde aan te komen. Naarmate ik meer opruim lijkt er alleen maar meer bij te komen in plaats van dat het minder wordt.
Gelukkig gaan we (=vriendje en ik) overmorgen het grootste deel door Nederland distribueren (deel naar zusje, deel naar mama, deel naar papa en dan weer terug) in een mooi gehuurd busje. Natuurlijk weet ik dat er velen van jullie zijn die in de herkansing graag nog een foto van mijn chaffeursactiviteiten zouden willen zien, dus als ik er in alle drukte nog aan denk zal ik zorgen dat ook hiervan een impressie op het net verschijnt ;)

Naast weggooi-sessies heb ik ook al heel wat inpak-rondes achter de rug. Ik had de indruk van mezelf dat ik spullen wel redelijk kon categoriseren op belangrijk en minder-belangrijk, maar er zijn de afgelopen drie dagen toch al veel spullen gedegradeerd van 'essentieel om in Zweden te kunnen overleven' naar 'rotzooi', en dat allemaal alleen maar omdat mijn koffer zo klein is (alles is relatief natuurlijk) en omdat de truien die in Zweden toch echt nodig zijn om in de winter te overleven zo dik zijn.

• 11 Augustus 2005 - 10:09

Sas En Dennis:

hej ellebel,

ziet er geordend uit hoor! veel plezier tot lees!